Кулінарія

5 рецептів пиріжків з лаваша з різними начинками

Друзі, всім привіт. Наш сьогоднішній пост присвячений всім ледачим, початківцям господиня і, тим, хто просто не готовий витратити багато часу біля плити. Ми покажемо вам кілька рецептів простих, швидких і смачних пиріжків з лаваша з різними начинками.

Такі конвертики можна подати в якості сніданку, вони напевно сподобаються дітям. Пробуємо! ?

Рецепт 1: Пиріжки з лаваша з сиром і зеленню на сковороді

Гортайте, щоб подивитися кроки рецепта .

Інгредієнти:

  • Лаваш великий – 1. 5 шт.
  • Сир – 300 г
  • Зелена цибуля – 70 г
  • Кінза – 20 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець ч. м. – за смаком
  • Хмелі-сунелі – 0. 25 ч. л.
  • Яйце для панірування – за бажанням
  • Масло рослинне для обсмажування – за бажанням

——–

Рецепт 2: Солодкі пиріжки з лаваша з сиром і бананом на сковороді

Гортайте, щоб подивитися кроки рецепта .

Інгредієнти:

  • Лаваш (тонкий) – 120 г
  • Сир 5% – 150 г
  • Цукор – 1 ст. л. (або за смаком)
  • Банан – 1 шт.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Рослинне масло – для смаження

На виході виходить – 5 штук

——–

Рецепт 3: Смажені пиріжки з ковбасою і сиром на сніданок

Інгредієнти:

  • Лаваш – 3 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Вода – 1 ст. л.
  • Сир – 100-150 г
  • Ковбаса – 200-300 г
  • Цибуля зелена – 0. 5 пучка
  • Петрушка – 0. 25-0. 5 пучка (за смаком)
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л. (за бажанням)
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Рослинне масло – для смаження

——–

Рецепт 4: Смажені пиріжки з лаваша з капустою

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 2 шт. (200 г)
  • Сіль, чорний мелений перець за смаком
  • Капуста білокачанна – 400 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Рослинне масло – для смаження

——–

Рецепт 5: Пиріжки з лаваша з куркою в духовці

Інгредієнти:

  • Філе курячих стегон – 400 г
  • Цибуля ріпчаста – 350 г
  • Коріандр мелений – 0,25 ч. л.
  • Хмелі – сунелі (уцхо-сунелі) – 0. 5 ч. л.
  • Перець – за смаком
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 40 мл для змащування
  • Яйце – 1 шт. для змащування
  • Лаваш (рол пшеничний) 100х30 см

На виході виходить: 17 штук