Кулінарія

Показую як просто приготувати холодний борщ для спекотного дня

Всі продукти для цього освіжаючого літнього холодного супу доступні кожному. Хрусткі молоді огірочки і #редис, кріп запашний, цукрова #буряк – це те, що, на мою думку повинно бути в базовій версії цього супу, а от інші інгредієнти можна змінювати.

Дозвольте представити вам #простий рецепт холодного супу і борщів зелених, який дуже люблять у нашій родині.

Як просто приготувати холодний борщ для спекотного дня.

Базовий рецепт

  • Молоді свіжі хрусткі огірки,редис і кріп добре мию і обсушиваю.
  • Нарізаю огірки і редис не дуже товстою соломкою. Кріп дрібно нарізаю.
  • Відкриваю упаковку з відвареною і натертої буряком і викладаю її в салатник разом з буряковим соком.

(Якщо використовувати свіжу буряк, то її треба відварити або запекти, остудити і натерти на крупній тертці)

  • До буряка в салатник додаю нарізані огірки, #редис і кріп.
  • Додаю цукор, #оцет , перець, сіль і заливаю все холодним кефіром.

Сімейний рецепт холодного супу . Фото © Дзен канал “Вилка. Ложка. Палички”

Що можна додати в базовий рецепт холодного і борщів зелених для спекотного дня

  • нарізану соломкою варену ковбасу (як в Олів’є або в );
  • дрібно нарізану зелену цибулю;
  • відварене м’ясо курки (розібране на волокна);
  • варені яйця;

Інгрідієнти

на 2 порції

відварений буряк – 300 грам;

свіжі огірки – 400 грам;

редис свіжий – 1 пучок – 300 грам;

кріп – 1 великий пучок;

кефір – 1 літр;

оцет 6% – 2 столових ложки;

цукор – 1 чайна ложка ;

сіль, перець – за смаком.

Холодний борщ для спекотного дня я подаю в широких глибоких тарілках і посилаю його відвареними круто яйцями.

Приємного апетиту!