Показую як просто приготувати холодний борщ для спекотного дня
Всі продукти для цього освіжаючого літнього холодного супу доступні кожному. Хрусткі молоді огірочки і #редис, кріп запашний, цукрова #буряк – це те, що, на мою думку повинно бути в базовій версії цього супу, а от інші інгредієнти можна змінювати.
Дозвольте представити вам #простий рецепт холодного супу і борщів зелених, який дуже люблять у нашій родині.
Як просто приготувати холодний борщ для спекотного дня.
Базовий рецепт
- Молоді свіжі хрусткі огірки,редис і кріп добре мию і обсушиваю.
- Нарізаю огірки і редис не дуже товстою соломкою. Кріп дрібно нарізаю.
- Відкриваю упаковку з відвареною і натертої буряком і викладаю її в салатник разом з буряковим соком.
(Якщо використовувати свіжу буряк, то її треба відварити або запекти, остудити і натерти на крупній тертці)
- До буряка в салатник додаю нарізані огірки, #редис і кріп.
- Додаю цукор, #оцет , перець, сіль і заливаю все холодним кефіром.
Сімейний рецепт холодного супу . Фото © Дзен канал “Вилка. Ложка. Палички”
Що можна додати в базовий рецепт холодного і борщів зелених для спекотного дня
- нарізану соломкою варену ковбасу (як в Олів’є або в );
- дрібно нарізану зелену цибулю;
- відварене м’ясо курки (розібране на волокна);
- варені яйця;
Інгрідієнти
на 2 порції
відварений буряк – 300 грам;
свіжі огірки – 400 грам;
редис свіжий – 1 пучок – 300 грам;
кріп – 1 великий пучок;
кефір – 1 літр;
оцет 6% – 2 столових ложки;
цукор – 1 чайна ложка ;
сіль, перець – за смаком.
Холодний борщ для спекотного дня я подаю в широких глибоких тарілках і посилаю його відвареними круто яйцями.
Приємного апетиту!