Кулінарія

Відразу 4 рецепту до чаю! Найпростіші рецепти печива на швидку руку!

Сьогодні поділюся найпростішими рецептами до чаю, які вийдуть у всіх без винятку! У всіх рецептах використовую самі прості продукти, які знайдуться майже у кожного! Готуйте із задоволенням, адже це дуже швидко і просто, а найголовніше по – домашньому смачно!

Просте печиво до чаю на швидку руку! Смачне, ароматне і розсипчасте!

Інгредієнти:

  • Борошно 300 гр. (+-)
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Масло вершкове 70 гр. (можна замінити на рослинна)
  • Цукор 70 гр.
  • Яйце 1 шт.
  • Ванілін за смаком
  • Сіль щіпка
  • Цедра лимона за смаком
  • Цукрова пудра

Приготування:

У мисці змішуємо яйце, цукор, сіль дрібку, ванілін, перемішуємо. Додаємо поступово просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо м’яке тісто. Тісто розділити на 4 частини. Скачати джгутики, трохи придавити тісто пальцями і порізати на печиво. Випікати при 180° 10 – 15 хвилин. За бажанням посипати цукровою пудрою.

Печиво на кефірі! Печиво виходить в міру солодким, ніжним, м’яким всередині і з хрусткою цукровою скоринкою зовні!

  • Інгредієнти:
  • Борошно 330 гр.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Кефір 150 гр.
  • Яйце 1 шт.
  • Цукор 2 ст. л. в тісто + для обсипання
  • Кориця 0,5 ч. л. за бажанням
  • Олія рослинна 70 мл.

Приготування:

У мисці змішуємо кефір, яйце, цукор, корицю, рослинне масло, перемішуємо. Додаємо борошно з розпушувачем, замішуємо м’яке тісто. Тісто ділимо на частини, округляємо. Розтягуємо руками пласт. Звертаємо в рулетик і потім згорнути равликом. Кожну заготовку опускаємо в цукор і викладаємо на деко. Випікаємо при 180° близько 35 хвилин.

Сирне печиво з родзинками! Дуже смачне, ароматне, м’яке і не дуже солодке! За бажанням можна додати шоколад або родзинки!

Інгредієнти:

  • Пластівці вівсяні 70 гр.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Сир 180 гр.
  • Борошно 200 гр.
  • Масло вершкове 60 гр.
  • Цукор 100 гр.
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль щіпка
  • Родзинки 50 гр. (за бажанням)

Приготування:

М’яке вершкове масло збити з цукром і сіллю. Додати яйце, сир і знову збити. Додати борошно з розпушувачем і вівсяні пластівці. Все добре перемішати. Додати родзинки за бажанням. Викладаємо по 1 ст. л. та після пригладжуємо. Випікаємо при 190° приблизно 25 хвилин.

Бісквітне печиво з джемом! Печиво всього з трьох інгредієнтів!

Інгредієнти:

  • Яйця 2 шт.
  • Цукор 4 ст. л.
  • Борошно 5 ст. л.
  • Сіль щіпка (за бажанням)

Приготування:

Збиваємо яйця з цукром до пишної піни, приблизно 5 – 7 хвилин. Додаємо борошно в два етапи. Перемішуємо знизу вгору. Викладаємо ложкою або через кондитерський мішок на деко, застеланный папером. Печиво не викладайте близько, т. до. воно збільшується. Випікати при 180° 7 – 9 хвилин.