Відразу 4 рецепту до чаю! Найпростіші рецепти печива на швидку руку!
Сьогодні поділюся найпростішими рецептами до чаю, які вийдуть у всіх без винятку! У всіх рецептах використовую самі прості продукти, які знайдуться майже у кожного! Готуйте із задоволенням, адже це дуже швидко і просто, а найголовніше по – домашньому смачно!
Просте печиво до чаю на швидку руку! Смачне, ароматне і розсипчасте!
Інгредієнти:
- Борошно 300 гр. (+-)
- Розпушувач 1 ч. л.
- Масло вершкове 70 гр. (можна замінити на рослинна)
- Цукор 70 гр.
- Яйце 1 шт.
- Ванілін за смаком
- Сіль щіпка
- Цедра лимона за смаком
- Цукрова пудра
Приготування:
У мисці змішуємо яйце, цукор, сіль дрібку, ванілін, перемішуємо. Додаємо поступово просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо м’яке тісто. Тісто розділити на 4 частини. Скачати джгутики, трохи придавити тісто пальцями і порізати на печиво. Випікати при 180° 10 – 15 хвилин. За бажанням посипати цукровою пудрою.
Печиво на кефірі! Печиво виходить в міру солодким, ніжним, м’яким всередині і з хрусткою цукровою скоринкою зовні!
- Інгредієнти:
- Борошно 330 гр.
- Розпушувач 1 ч. л.
- Кефір 150 гр.
- Яйце 1 шт.
- Цукор 2 ст. л. в тісто + для обсипання
- Кориця 0,5 ч. л. за бажанням
- Олія рослинна 70 мл.
Приготування:
У мисці змішуємо кефір, яйце, цукор, корицю, рослинне масло, перемішуємо. Додаємо борошно з розпушувачем, замішуємо м’яке тісто. Тісто ділимо на частини, округляємо. Розтягуємо руками пласт. Звертаємо в рулетик і потім згорнути равликом. Кожну заготовку опускаємо в цукор і викладаємо на деко. Випікаємо при 180° близько 35 хвилин.
Сирне печиво з родзинками! Дуже смачне, ароматне, м’яке і не дуже солодке! За бажанням можна додати шоколад або родзинки!
Інгредієнти:
- Пластівці вівсяні 70 гр.
- Розпушувач 1 ч. л.
- Сир 180 гр.
- Борошно 200 гр.
- Масло вершкове 60 гр.
- Цукор 100 гр.
- Яйце 1 шт.
- Сіль щіпка
- Родзинки 50 гр. (за бажанням)
Приготування:
М’яке вершкове масло збити з цукром і сіллю. Додати яйце, сир і знову збити. Додати борошно з розпушувачем і вівсяні пластівці. Все добре перемішати. Додати родзинки за бажанням. Викладаємо по 1 ст. л. та після пригладжуємо. Випікаємо при 190° приблизно 25 хвилин.
Бісквітне печиво з джемом! Печиво всього з трьох інгредієнтів!
Інгредієнти:
- Яйця 2 шт.
- Цукор 4 ст. л.
- Борошно 5 ст. л.
- Сіль щіпка (за бажанням)
Приготування:
Збиваємо яйця з цукром до пишної піни, приблизно 5 – 7 хвилин. Додаємо борошно в два етапи. Перемішуємо знизу вгору. Викладаємо ложкою або через кондитерський мішок на деко, застеланный папером. Печиво не викладайте близько, т. до. воно збільшується. Випікати при 180° 7 – 9 хвилин.